Consorci Localret

Introdució

Tremp inicia el desplegament d’una xarxa de fibra òptica

Tremp inicia el desplegament d’una xarxa de fibra òptica

L’Ajuntament de Tremp (el Pallars Jussà) ha arribat a un acord amb l’operadora Adamo Telecom per al desplegament de fibra òptica al municipi i oferir el servei de telecomunicacions d’alta capacitat a més de 3000 llars.

El Consistori ha fet públic que a partir del mes d’octubre, la companyia Adamo Telecom iniciarà el desplegament de la fibra òptica a la ciutat de Tremp i durant el primer trimestre de l’any vinent està previst que els particulars que hi estiguin interessats, puguin connectar-se a la xarxa. L’empresa, que té experiència en municipis petits i mitjans, ja treballa a Cervera, Torrefarrera i Alpicat, entre altres. El consistori creu que aquest nou servei pot ser clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

Xarxa corporativa equipaments municipals

En paral·lel, l’Ajuntament desenvoluparà un projecte de xarxa corporativa que inclou la connexió a través de fibra òptica dels diferents equipaments municipals. Això permetrà unificar els serveis municipals i suposarà una reducció en la despesa de contractació.

Imatge panoràmica de Tremp (Fotografia del web municipal)
Imatge panoràmica de Tremp (Fotografia del web municipal)