Consorci Localret

Introdució

Tretze municipis renoven el seu web amb el suport de la Diputació de Barcelona

Tretze municipis renoven el seu web amb el suport de la Diputació de Barcelona

Tretze municipis de les comarques barcelonines del Moianès, l’Alt Penedès, el Vallès Oriental, el Bages, el Vallès Occidental i Osona han estrenat web institucional gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Aquests portals tenen una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l’objectiu de prestar serveis de forma més eficient a la ciutadania i assegurar el compliment legal. 

La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. La presència institucional a Internet és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.

La Diputació de Barcelona ha informat que els tretze municipis que han renovat els seus webs municipals són els següents: Castellcir, Collsuspina, Calders (el Moianès); Gelida, Sant Cugat de Sesgarrigues (l’Alt Penedès); la Llagosta, Lliçà de Vall, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana (el Vallès Oriental); Marganell (el Bages), Rellinars (el Vallès Occidental); Sant Hipòlit de Voltregà i Vilanova de Sau (Osona).

Captura de la nova web institucional de l'Ajuntament de Rellinars
Captura de la nova web institucional de l’Ajuntament de Rellinars