Consorci Localret

Introdució

Un nou servei de la Diputació de Lleida permet consultar les incidències de les carreteres de titularitat provincial

Un nou servei de la Diputació de Lleida permet consultar les incidències de les carreteres de titularitat provincial

El servei s’ofereix a través d’un visor d’incidències actives i programades (planificades) a les carreteres gestionades per la Diputació de Lleida. La informació s’actualitzarà en el moment en què el Servei de Vies i Obres de la Diputació té coneixement de les possibles afeccions que es puguin produir a la xarxa (824 quilòmetres de carreteres són de titularitat provincial), com ara per incidències meteorològiques o esllavissades.

Segons ha publicat avui el web de la Diputació, es tracta d’un visor ràpid i fàcil d’utilitzar, que a més permet imprimir el mapa de carreteres i ubicar la posició de l’usuari. Desenvolupat sota la plataforma SITMUN, aquest visor permet visualitzar qualsevol incidència en les vies gestionades pel Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida, informant de tipus d’actuació, vials afectats, durada prevista i nivell de restricció de la circulació.

També es troba també disponible per a dispositius mòbils (telèfons i tauletes), molt simplificat i adaptat a les pantalles tàctils, i més petites, d’aquest tipus de dispositius. Per accedir-hi des del dispositiu mòbil, tauleta o web, es pot clicar al següent enllaç, corresponent al mapa d’incidències:
(http://oden.diputaciolleida.cat/sitmun/visor-incidencies-viaries.jsp )

Finalment, tota la informació d’incidències en curs i programades es publica mitjançant serveis wms, wfs. Per a més informació, consulteu la pàgina de geoserveis de la Diputació de Lleida .

Mapa incidencies carreteres Lleida
Mapa incidencies carreteres Lleida