fondo imagen

Webinar: La virtualització dels llocs de treball. L’experiència del món local

Aquest webinar és el primer d’una sèrie que La Salle – URL i Localret programaran per tal d’aportar coneixement sobre la transformació digital i tendències als responsables polítics i tècnics del món local.

Amb aquest projecte, La Salle – URL i Localret comencen a materialitzar una col·laboració estratègica per acompanyar els municipis de Catalunya en la seva transformació digital.

Descripció

Amb la declaració de l’estat d’alarma, les administracions locals van haver de fer front al repte de donar una solució de continuïtat als serveis que presten a la ciutadania passant una part important de les seves organitzacions a treballar remotament pràcticament d’un dia per l’altre.

Allò que alguns tímidament havien començat a fer, que hauria costat anys d’introduir i pel que en la majoria dels casos no s’estava preparat, va ser possible en un cap de setmana.

En aquesta sessió analitzarem des de l’experiència i coneixement d’un expert que ha impulsat projectes de transformació a nivell internacional, i des de la pràctica dels responsables municipals que han estat al capdavant del canvi, com es va fer, què hem après i quines conclusions podem treure per al futur d’aquestes setmanes per a les nostres organitzacions.

Ponents

Apertura de la sessió

  • Andreu Francisco, Director General del Consorci Localret i
  • Josep M. Piqué, Director Empresa i Innovació La Salle i President La Salle Technova

Majeed Hosseiney

Chief Business Transformation Officer at ELEMENTS GLOBAL SERVICES i Director del Programa de Lideratge Virtual d’Equips en Remot de La Salle-URL

Més de 27 anys d’experiència en lideratge i estratègies de transformació de negoci en els cinc continents. Responsable de projectes internacionals complexes, coordinant pressupostos de 100 milions d’euros, equips de més de 100 persones al seu càrrec, distribuïts entre més de 100 països.

Aportació de solucions sostenibles a llarg termini a diferents països del món i cultures de 5 continents, repte contínuament sorprenent i motivador de la diversitat cultural.

Sara Berbel

Gerent Municipal de l’Ajuntament de Barcelona i Presidenta de la Fundació BCN Formació Professional

Doctora en Psicologia Social i professora de Tercer Cicle universitari. És també presidenta de la Fundació BCN Formació Professional.

Ha estat Directora General de Barcelona Activa SA, Gerent de Política Econòmica i Desenvolupament local de l’Ajuntament de Barcelona. Anteriorment va ser directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Presidenta de l’Institut Català de les Dones i Coordinadora de polítiques d’Igualtat, de promoció econòmica i d’economia social a l’Ajuntament de Barcelona. El 2015 va fundar Empowerment Hub, un projecte per a l’empoderament personal, professional i social.

Laura Sunyol

Coordinadora d’Organització i Polítiques Digitals de l’Ajuntament de Lleida

Experiència en l’anàlisi, disseny i implantació de plataformes de gestió de tramitació electrònica i de gestió de el coneixement. Així com en reenginyeria de processos i arquitectura de la informació.

Experiència en gestió de projectes transversals, definint models de gestió i models d’atenció. I especialitzada en implementacions i administració de SharePoint.

Mario Alguacil

Director d’Àrea de Govern Obert i Serveis Generals en Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Llicenciat en Informàtica per la UPC i Màster en Direcció Pública per ESADE (EMPA).

Funcionari de l’Administració Local desenvolupant càrrecs de direcció d’Organització, Gerència, Tecnologies i Gestió del Coneixement, Societat de la Informació i Oficina de el Pressupost, a més de projectes relacionats amb les telecomunicacions, banda ampla, alfabetització digital o, més recentment, dirigint una oficina d’Intervenció Integral al territori.

Assessor expert en projectes d’impuls de la societat de la informació i de el coneixement, en diversos municipis de Catalunya y membre de el comitè d’organització de el Congrés Nacional d’Interoperabilitat i Seguretat.