INTRODUCCIÓ ALS SISTEMES IOT I L’APLICACIÓ DE TÈCNIQUES D’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL ALS DISPOSITIUS.

 • DATA

  26 Gener, 2022

  15:00 - 18:00

 • LLOC

 • COMPARTEIX

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu de la sessió és proporcionar una visió general introductòria als conceptes fonamentals dels sistemes Internet of Things i els seus principals elements atenent als elements microelectrònics i la seva connectivitat, la gestió de l’energia i el tractament de la informació que poden realitzar. Es farà una introducció a les noves capacitats d’aplicació de tècniques d’aprenentatge per aquests sistemes atenent a les fortaleses i debilitats principals en un conjunt de casos d’estudi industrial en àmbits de salut i ciutats intel·ligents.

Jordi Carrabina és Catedràtic del departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics de la UAB, Director del Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software i Coordinador del Màster oficial en Internet dels objectes per a la salut digital.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

 • DATA

  26 Gener, 2022

  15:00 - 18:00

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS