Barcelona Deep Tech Summit

La cimera de l’ecosistema emprenedor i tecnològic de la ciutat se celebrarà entre el 28 i 29 de novembre

El Deep Tech Summit torna a Barcelona per celebrar la segona edició. La trobada de l’ecosistema emprenedor, científic i tecnològic es reunirà els propers 28 i 29 de novembre Palau de Congressos de Barcelona. La cimera acollirà start-upsspin-offs, professionals de la investigació i la inversió i empreses, i oferirà un espai on compartir projectes i crear noves col·laboracions.

Durant les dues jornades es duran a terme xerrades, fòrums d’inversió, dinàmiques de networking i moltes altres activitats. També es parlarà sobre les tendències del mercat i l’impacte socioeconòmic de les solucions als reptes globals: transició energètica, connectivitat, tecnologia industrial i sanitària. El Deep Tech Summit busca unir la tecnologia i la innovació amb la inspiració, a través de promoure l’esperit emprenedor de l’àmbit científic i connectar-lo amb el mercat.

La trobada és organitzada per Barcelona Activa i diverses universitats catalanes: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Oberta de Catalunya. També compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i és finançat amb els fons europeu NextGenerationEU, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i per Escuela de Organización Industrial (EOI).

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS