BxCat (Blockchain per Catalunya). La fira catalana de blockchain i metaversos

BxCat (Blockchain per Catalunya), és una fira de blockchain i metaversos que el 2023 celebra la seva tercera edició. Té com a objectiu ser un punt de nexe, debat i especialment divulgació entre empreses catalanes vinculades al món de la tecnologia blockchain, i altres organitzacions o particulars que puguin estar interessats en aquesta tecnologia disruptiva.

Enguany, el BxCat tindrà lloc el dia 17 de maig a l’Auditori de Girona, una localització fabulosa, on els assistents podran gaudir d’una jornada de conferències i taules rodones sobre els tòpics més candents del sector, conèixer altres empreses amb les quals col·laborar o establir sinergies, i gaudir d’estones de networking.

El BxCat vol situar Catalunya en general, i Girona en concret, com un punt de referència a escala global en blockchain, tecnologies descentralitzades (DLT) i metaversos.

És un esdeveniment únic al país i sense precedents, una fira sobre blockchain en català feta per i amb gent i empreses exclusivament del territori.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS