Ciberseguretat a Catalunya: Coneix la tecnologia necessària per garantir la seguretat de les nostres empreses

 • DATA

  22 Abril, 2021

  10:00 - 11:30

 • LLOC

 • COMPARTEIX

La ciberseguretat s’ha convertit en un dels reptes més importants als que han de fer front les organitzacions, independent de la seva mida o sector. Una mala gestió pot causar un impacte tan econòmic com afectar a la reputació i a la confiança de socis i clients.

Arran de la pandèmia de la covid-19, les situacions de confinament, distanciament social i restriccions de mobilitat decretades per diferents governs ha fet que augmentin de manera considerable el teletreball, l’ús de les videoconferències, el comerç electrònic, el consum i l’oci en línia, etc. En aquest context s’incrementen el reptes de ciberseguretat i s’accelera la necessitat d’introduir eines per garantir la seguretat en l’àmbit digital.

Des d’ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya s’ha actualitzat l’informe tecnològic ‘Ciberseguretat a Catalunya, 2020’ per tal de donar a conèixer què és, què implica i com pot impactar en el dia a dia dels diferents sectors de l’economia. L’estudi també inclou un mapa de l’estat de l’art a Catalunya.

 • DATA

  22 Abril, 2021

  10:00 - 11:30

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS