Cicle DonaTIC. El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats

Amb l’objectiu de promoure i donar visibilitat al talent i al lideratge de la dona en l’àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació, neix la iniciativa “Cicle DonaTIC. El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats”, gràcies a la col·laboració de les iniciatives Col·laboratori Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, i l’Oficina Accelera Pime per entorns rurals Secartys/Sinergia.

Un cicle de jornades organitzades arreu de Catalunya amb la voluntat de contribuir a reconèixer el talent femení digital en el sector TIC i que s’emmarca en el Pla DonaTIC.

En el marc d’aquest cicle, el dimecres 31 de gener a les 18h la Cambra de Comerç de Lleida acollirà la pròxima sessió, en la qual dones de trajectòria rellevant en l’àmbit TIC compartiran els seus coneixements, visions i experiències professionals del sector en un debat de taula rodona.

18:00 h Benvinguda i institucional

Sra. Carme Valls, regidora de Bon Govern i regidora de Polítiques Feministes de l’Ajuntament de Lleida
Sra. Liliana Arroyo i Moliner, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya (participació enregistrada)

18.20 h Taula rodona: experiències com a DonaTIC

Sra. Beatriz García Torre, Chief Executive Business Officer and Board Member a Lleida.net
Sra. Lara Iglesias Fundadora i CEO de Pirineos Drone
Sra. Rosa Gil, professora agregada de l’Escola Politècnica Superior de la UdL i coordinadora del grau de Disseny Digital i Tecnologies Creatives
Sra. Mariama Sall, cofundadora & project manager d’Innitia
Sra. Laura Sunyol, directora de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida (OAGRTL)
Moderada per la Sra. Carla Brito, de l’àrea Digital Social Tecnologies de la Fundació i2CAT

19:30 Torn obert de preguntes

19:45 La dona i el món digital

Laia Rogel, presidenta de l’Associació d’Empresaries de Lleida, AP!Lleida i CEO en La Pometa Agencia Creativa, i CMO & Advisory a Oshun
20:00 Presentació de Makers Lleida

20:10 Fi de l’acte

 

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS