Curs semipresencial: “Governança de la Seguretat informàtica, Ciberseguretat i Gestió de Riscos”

 • DATA

  27 Setembre, 2022 - 11 Octubre, 2022

  -

 • LLOC

  ONLINE

 • COMPARTEIX

Presentació
La seguretat informàtica, cada cop més present a tot arreu, s’està convertint en una part clau de l’administració local. No es pot pensar només en productes i serveis d’informàtica, sinó també s’ha de reconèixer la ciberseguretat com allò que està condicionant el mercat, on  s’incorporen diferents models i tendències comercials.

La funció principal de la seguretat informàtica, pel que fa al món de les TIC, és prendre bones decisions en aquest àmbit. També ha de buscar un gran impacte en l’organització mentre retorna ingressos positius.

Durant el curs, els alumnes s’especialitzaran en noves vulnerabilitats que puguin permetre reduir el nivell de risc en les seves entitats.

Docent
Genís Margarit i Contel. Enginyer en: Enginyeria de Telecomunicacions i Enginyeria de Sistemes Electrònics per la Universitat Politècnica de Catalunya – UPC. Auditor de ciberseguretat els darrers 15 anys. Va fundar la seva empresa de consultoria en ciberseguretat fa deu anys. Compagina la seva tasca amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i com a instructor d’EC-Council. És membre de l’Associació Professional Espanyola de la Privacitat, fundador del grup de seguretat de Telecos.cat, expert tècnic del European Privacy Seal i Privacy by Design Ambassador.

Dates
27 de setembre, 4, 7 i 11 d’octubre de 2022

Lloc de realització
Sessions presencials: 27 de setembre i 7 d’octubre
UPF-BSM (Barcelona School of Management)
Universitat Pompeu Fabra

El termini d’inscripció finalitza el dia 22 de setembre de 2022. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat.

Amb la col·laboració de Localret.

 • DATA

  27 Setembre, 2022 - 11 Octubre, 2022

  -

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS