Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació: ‘Intel·ligència Artificial: apocalipsi, salvació o simplement evolució?’

Un any més, l’Associació GrausTIC organitza la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Catalunya, sota el lema Intel·ligència Artificial: apocalipsi, salvació o simplement evolució?

Per segon any, l’acte es desenvoluparà en format mixt, on el dia 15 de novembre a la tarda serà ONLINE i el 16 de novembre al matí en PRESENCIAL a la Torre Telefónica (Diagonal 00 – Pl. Ernest Lluch i Martín, 5 de Barcelona).

A través de les 5 taules online i 8 taules rodones presencials formades pels millors professionals i experts, es reflexionarà sobre la Intel·ligència Artificial i l’evolució de la tecnologia i del sector TIC, així com el seu impacte en àmbits tan transcendentals com l’Educació i la Salut, o en l’àmbit laboral, i en com serà l’Administració i els Models de Negoci del futur en la IA. També s’analitzarà l’Impacte en els àmbits de la Comunicació, en les Arts o quin serà l’impacte social, entre d’altres temes.

Com cada any, la Diada representa una oportunitat única per al networking entre professionals del sector TIC.

A l’acte inaugural de la sessió presencial hi prendrà part l’Alcaldessa d’Esplugues de Llobregat i presidenta de Localret, Pilar Díaz, mentre que al comitè tècnic hi participa el Director General del Consorci, Andreu Francisco.

Pots consultar el programa complet i realitzar la teva inscripció GRATUÏTA a través del link: https://diada.graustic.cat/inscripcio-diada-2023/

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS