II Seminari Digitapia: Bona administració privada i pública i intel·ligència artificial

La sala de professors de l’edifici principal de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (Avinguda Diagonal, 684, Barcelona) acull el divendres dia 6 d’octubre el II Seminari Digitapia, que enguany porta per títol Bona administració privada i pública i intel·ligència artificial.

A l’acte, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb el suport de la Universitat de Barcelona i el Ministeri de Ciència i Innovació, hi participarà el Cap de l’Àrea de Contractació del Consorci Localret, Joan Bosch, qui prendrà part de la ponència Detecció i lluita contra la mala administració i la corrupció.

Programa

11.00 h. Benvinguda i estructura de la sessió
Dr. Juli Ponce Solé

11.05 h. Bona administració privada i pública i possibilitats i límits de la IA: Deure de diligència del decisor (bussines judgment rule, fettering) i límits jurídics a la seva substitució per la IA (reserva d’humanitat)
Modera: Dr. Juli Ponce Solé, catedràtic de dret administratiu a la Universitat de Barcelona (UB).
Ponents: Maria de la Concepció Chamorro Domínguez, professora titular de dret mercantil en la Universitat Rey Juan Carlos, i Petia Guintchev, llicenciada en Dret i doctoranda en la facultat de Dret de la UB.

12.15 h. Detecció i lluita contra la mala administració i la corrupció
Modera: Òscar Capdeferro, professor lector a la Universitat de Barcelona.
Ponents: Joan Bosch, Cap de l’Àrea de Contractació de Localret, Susanna Grau, Autoritat Catalana de la Competència, i Bruno González, Oficina Antifrau de Catalunya

13.15 h. La IA i la bona administració en el sector legal privat
Ponent: Josep Servent Lyon, CEO & Founder, EMC Soluciones legaltech.

13.45 h. Conclusions, propostes normatives i idees sobre els següents seminaris

Descarrega’t el programa d’actes.

Altres activitats

VEURE MÉS