III Congrés de competències digitals

 • DATA

  5 Octubre, 2022

  09:00 - 16:00

 • LLOC

 • COMPARTEIX

El 5 d’octubre, el Cibernàrium de Barcelona Activa acollirà la tercera edició del Congrés de competències digitals, que enguany s’articula sota el lema “Ciutadania ètica i compromesa en l’àmbit digital”. L’esdeveniment, que en aquesta edició tindrà format híbrid, comptarà també amb diferents tallers virtuals de tipus metodològic i tecnològic previstos els dies 3, 4, 6 i 7 d’octubre.

En les últimes dècades hem assistit a la ràpida adopció, per part d’infants i joves, de les noves tecnologies digitals. D’altra banda, aquestes mateixes tecnologies han irromput en sectors com el de la salut o l’educació, generant noves oportunitats i expandint l’abast de la seva activitat. Per aquest motiu, ara més que mai, es necessita una formació i actualització en competències digitals des d’un enfocament més ètic i inclusiu.

Amb aquest plantejament, el congrés d’enguany reunirà personalitats de referència en l’àmbit digital per reflexionar i debatre al voltant d’un seguit de qüestions clau: Com afrontem la bretxa digital i les desigualtats? De quina manera podem aconseguir el benestar i la seguretat digital? Com contribuïm al desenvolupament d’una ciutadania digitalment empoderada d’una forma ètica i inclusiva per a totes les persones?

El programa inclou conferències i taules rodones presencials, així com diferents tallers pràctics i virtuals.

 • DATA

  5 Octubre, 2022

  09:00 - 16:00

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS