Jornada ‘Agenda digital dels municipis de Catalunya. Balanç d’un any de desplegament’

Des del Consorci Localret organitzem el dimecres 21 de febrer la jornada ‘Agenda digital dels municipis de Catalunya. Balanç d’un any de desplegament’ al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Ègara, 270, 08221, Terrassa).

L’Agenda és el resultat d’un procés d’anàlisi, reflexió i debat compartit i té com a objectiu articular la transformació digital dels municipis de Catalunya, per afrontar els reptes de present i futur, per assolir majors cotes de qualitat en els serveis oferts, eficiència en la gestió dels recursos públics i satisfacció de la ciutadania i les empreses en la seva relació amb l’administració, amb la voluntat de construir consensos i compartir objectius comuns.

Durant la jornada es farà balanç del primer any de la seva implementació, es presentaran els documents lliurables, fruit del treball col·laboratiu dels grups de l’Agenda i que seran d’utilitat per als ajuntaments de Catalunya, es compartiran experiències i s’analitzaran els desafiaments i oportunitats que es presenten en el camí cap a la plena digitalització dels nostres municipis. A més, comptarem amb la participació de representants del sector públic, que aportaran la seva visió i expertesa.

L’acte s’adreça a alcaldes i alcaldesses, persones regidores de l’àmbit, directives i responsables de tecnologia dels ens locals.

El programa és el següent:

 

 

 

Altres activitats

VEURE MÉS