Jornada ‘Govern de les dades a la Generalitat de Catalunya’

Les dades són un actiu estratègic que ajuda les organitzacions a prendre decisions informades, optimitzant-ne l’eficiència i la competitivitat, i millorant els productes i serveis que ofereixen.

Per gestionar les dades dins l’administració de la Generalitat, el passat mes de juliol el Govern va aprovar el Model de govern de les dades amb l’objectiu d’esdevenir la guia per a gestionar-les de forma eficient i segura i treure’n el màxim profit per oferir una millora contínua en la prestació dels serveis públics.

En aquesta jornada explorarem com aquest Model esdevé la pedra angular per a la presa de decisions informades i sostenibles. Aprofundirem en el Model de govern de les dades i descobrirem com pot ser el motor del canvi estratègic a les nostres organitzacions.

Farem un recorregut des de la definició d’aquesta nova política de dades fins a com s’ha desenvolupat la primera implementació pràctica d’aquest model. I coneixerem la visió de diferents professionals vinculats a les dades i la transformació digital de les organitzacions.

 

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS