Mobile World Congress 2024

El  #MWC24 se celebrarà  del 26 al 29 de febrer i confia a superar els visitants de la passa edició, que van ascendir a 88.500.

Barcelona es tornarà a convertir en la capital mundial de la tecnologia digital, en un esdeveniment on les aplicacions de la intel·ligència artificial seran les protagonistes.

En aquesta edició del congrés s’exploraran sis temes clau:

5G i més enllà: Enguany veurem com aquesta tecnologia està habilitant noves aplicacions en àrees com IoT, ciutats intel·ligents i automoció.

Connectant-ho tot: Destacaran les innovacions en connectivitat que estan impulsant la transformació digital en múltiples sectors.

Humanitzant la IA: Aquest any, l’enfocament se centra en com la IA s’està convertint més accessible i ètica, i la seva aplicació en la personalització d’experiències d’usuari.

Transformació digital a la fabricació (Manufacturing DX): La digitalització de la fabricació és un tema emergent que se centra en  com les tecnologies com la IA i l’anàlisi de dades estan revolucionant aquest sector.

Canviadors de joc: Aquest tema aborda les tecnologies disruptives que estan redefinint indústries. Des d’avenços en realitat augmentada i virtuals fins a noves formes d’interacció digital.

El nostre ADN digital: Explorant com la tecnologia està cada cop més entrellaçada amb la nostra identitat i activitats diàries, aquest tema se submergeix en la integració de la tecnologia a la nostra vida personal i professional.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS