Nova formació de màrqueting digital a l’Alt Urgell

 • DATA

  18 Octubre, 2021 - 29 Octubre, 2021

  10:30 - 13:30

 • LLOC

 • COMPARTEIX

Els propers dies 18 i 29 d’octubre tindran lloc dos tallers sobre màrqueting digital amb ComunicaTribu per aprendre a parlar amb naturalitat i per crear un pla de màrqueting.  La formació anirà dirigida a emprenedors i petites empreses per tal que potenciïn el màrqueting i la comunicació en les seves iniciatives empresarials. Els tallers seran presencials i començaran a les 10.30h del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu de la Seu d’Urgell i tindran una durada de tres hores aproximadament.

El taller del 18 d’octubre servirà per aprendre a expressar de manera clara la proposta de valor del negoci, productes o servei de les empreses i emprenedors participants. Amb aquesta formació́ les empreses aconseguiran saber què, com, quan i on publicar; com solucionar la «ment en blanc» davant d’una campanya i tractar cada venda amb naturalitat.

La segona sessió que tindrà lloc divendres 29 d’octubre anirà destinat a crear un pla estratègic de màrqueting. Es tracta d’una formació teòrica i molt practica en la que es definiran els objectius a resoldre en els següents 12 mesos (sempre d’acord amb l’estratègia) i es planificaran accions concretes per aconseguir-ho. Gràcies a aquest taller s’aprendrà a promocionar el negoci.

 • DATA

  18 Octubre, 2021 - 29 Octubre, 2021

  10:30 - 13:30

 • COMPARTEIX