Presentació del Digital Talent Overview 2022

Vols estar al dia sobre els últims indicadors de l’estat del talent digital? El pròxim 15 de juny té lloc la presentació presencial del “Digital Talent Overview 2022”, l’informe anual que recull l’evolució de la bretxa de talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona. Amb la presència de l’Honorable Senyor Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta sessió hi participarà Neil Harbisson, artista contemporani i cíborg, i Regina Llopis, especialista en intel·ligència artificial i presidenta del grup AIA. Ambdós  explicaran com la tecnologia està avançant i com requereix de nou talent digital per a respondre a les demandes del mercat així com a la transformació de la societat.

Alhora, es posaran de manifest les dades més rellevants de l’informe com, per exemple, que en l’últim any la demanda de talent digital s’ha incrementat un 40% mentre que l’oferta de professionals digitals disponibles en el mercat sol ha ascendit a un 11%.

Entre altres, els ponents respondran a les qüestions sobre l’impacte del teletreball en la mobilitat dels professionals, les tendències globals amb relació al talent digital i les properes línies d’actuació per combatre la bretxa de talent digital.

En finalitzar l’acte, es disposarà d’un espai de Networking per enriquir les relacions professionals entre els assistents.

Altres activitats

VEURE MÉS