Presentació del primer volum de la Col·lecció d’Administració Digital: Guia de serveis digitals

 • DATA

  3 Maig, 2023

  09:30 - 11:00

 • LLOC

 • ORGANITZA

  Direcció General d'Administració Digital

 • COMPARTEIX

La Direcció General d’Administració Digital presenta el primer volum de la Col.lecció d’Administració Digital: ‘Guia de serveis digitals‘ que tindrà lloc el 3 de maig de 9:30 a 11:00 h a l’Auditori del Districte Administratiu (servei de llançadora*). La sessió també serà retransmesa per YouTube.

La Guia de serveis digitals (1r trimestre 2023) aplega metodologia per identificar, dissenyar, implantar, mantenir i avaluar els serveis digitals a la Generalitat de Catalunya. La Guia va ser elaborada amb la col·laboració de diversos departaments de la Generalitat de Catalunya i publicada inicialment el 2020. Ara es publica oficialment completament actualitzada a partir de l’experiència dels projectes desenvolupats i de l’impacte de la pandèmia. La Guia pretén explicar als ciutadans i als treballadors de la Generalitat què implica i com s’ha de fer el disseny dels serveis que ofereix l’Administració.

Amb la Col·lecció ‘Administració Digital’ iniciem la publicació d’opuscles, guies i monografies que volen ser un espai d’aportació de debat i reflexió sobre temes rellevants en l’Administració digital. Els volums aniran a càrrec de diversos experts tant externs com interns de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, farà l’obertura de la sessió.

A continuació, Josep Maria Flores, cap de l’Àrea d’Impuls de la Millora dels Serveis Digitals, farà la introducció tècnica de la Guia de serveis digitals per presentar-ne el contingut.
Tot seguit, Josep Maria Ganyet, expert en serveis digitals i intel·ligència artificial, parlarà sobre els serveis digitals al segle XXI.
Finalment, tindrà lloc la cloenda de la sessió a càrrec de la Núria Espuny, directora general d’Administració Digital.

* Per facilitar l’arribada al Districte Administratiu hi haurà disponible un servei de llançadora des de plaça Catalunya a les 9.00 h del matí. Per la tornada, el servei estarà disponible a partir de les 14h. Rebreu més informació una vegada feta la inscripció.

Data: 3 de maig de 2023
Hora: De 9.30 a 11.00 h
Lloc: Auditori del Districte Administratiu

09.30 h Obertura de la sessió
Sergi Marcén López, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital
09.40 h Introducció tècnica de la Guia de serveis digitals
Josep Maria Flores i Juanpere, cap de l’Àrea d’Impuls de la Millora dels Serveis Digitals
10.00 h Serveis digitals al segle XXI
Josep Maria Ganyet i Cirera, expert en serveis digitals i intel·ligència artificial
10:50 h Cloenda
Núria Espuny, directora general d’Administració Digital

 

INSCRIU-TE ARA
 • DATA

  3 Maig, 2023

  09:30 - 11:00

 • ORGANITZA

  Direcció General d'Administració Digital

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS