Programa Executiu en Transformació Digital dels municipis

 • DATA

  2 Desembre, 2020

  -

 • LLOC

 • COMPARTEIX

L’any passat el Consorci Localret va arribar a un acord amb La Salle – Universitat Ramon Llull amb l’objectiu d’establir una col·laboració estratègica per a la realització d’activitats orientades a la transferència de coneixement en l’àmbit digital a les persones del món local, tant electes com treballadores, i per a l’elaboració de propostes que permetin accelerar i facilitar el procés de transformació digital dels municipis de Catalunya.

El primer resultat d’aquest treball conjunt va ser la celebració d’un cicle de webinars que es va iniciar al juny de 2020 i que tindrà continuïtat durant el present any.

En el marc d’aquesta col·laboració, em plau presentar-vos el Programa Executiu en Transformació Digital en la seva edició especial per a municipis impartit per La Salle – Universitat Ramon Llull. Un programa innovador dirigit al món local amb l’objectiu de formar equips de persones per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis.

El programa de formació és obert a tots els ajuntaments, i es proposa a equips de tres persones per Ajuntament de perfils complementaris: responsable polític, gerència i responsable TIC, per tal de garantir l’èxit dels processos de transformació digital dels municipis.

L’inici del curs està previst per al proper 9 d’abril, i el programa atorga un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull, i 15 crèdits ECTS.

Ficha_PETD_2020.pdf (localret.cat)

 • DATA

  2 Desembre, 2020

  -

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS