Taller-Webinar ‘Com millorar la comunicació amb la ciutadania, el teixit associatiu i comercial’

 • DATA

  8 Juny, 2022

  09:00 - 10:30

 • LLOC

 • COMPARTEIX

La gran proliferació de solucions digitals (app’s municipals, canals de comunicació, webs, gestors…) que tenim actualment actives, amenacen l’eficiència en la comunicació i connexió amb la ciutadania i els actors claus del municipi, com són les associacions, entitats i comerços locals.

 

Per posar al centre les persones, que demanden que els canals d’informació, comunicació, participació i gestió amb les seves administracions públiques siguin realment útils, actuals i inclusius, és clau que les administracions segueixin el ritme de la tecnologia tot adaptant i actualitzant els seus canals de comunicació.

 

Tots sabem que l’ideal passa per integrar totes les solucions en una plataforma única de referència per a tots els actors del municipi i que, a més, aquesta plataforma sigui compartida per tots els municipis, amb un model cooperatiu i de co-creació conjunta. D’aquesta manera, es facilitaria significativament la relació amb els ciutadans i els actors clau de cada municipi.

 

En aquest taller us presentem les experiències de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i de l’Ajuntament de Mollerussa, amb diferents casos d’ús de la seva aposta per una solució única, modular i compartida desenvolupat per l’empresa Eagora i la multiplataforma de la xarxa de municipis eAgora, que consta de més de 20 mòduls que connecten els actors clau d’un municipi amb funcionalitats de gestió, comunicació i participació.

 

Des de Localret us proposem aquesta sessió i esperem que us sigui d’utilitat per millorar la gestió dels vostres canals de connexió digital vers la ciutadania.

 

PROGRAMA

9.00 h. Benvinguda i presentació del taller

Andreu Francisco, Director General de Localret.

9.15 h. Posem al centre les persones. Posem en valor el treball en xarxa. 

Maria Martínez de Carnero, cofundadora de eAgora.

9.45 h. Participació sostenible. Ajuntament de Mont-roig del Camp

Adriana Bernal, tècnica de participació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

10.00 h. La importància d’incloure els actors clau del municipi. Ajuntament de                      Mollerussa

Marc Solsona, Alcalde de l’Ajuntament de Mollerussa.

10.15 h. Precs i preguntes

10.30 h. Cloenda

INSCRIU-TE ARA
 • DATA

  8 Juny, 2022

  09:00 - 10:30

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS