Visita de l’Ajuntament d’Stuttgart

Europa és l’àmbit d’actuació internacional de Barcelona per excel·lència. Es pot afirmar, doncs, que l’europeisme forma part de l’ADN de la ciutat. És per això que l’Ajuntament de Barcelona ha fet una aposta política decidida per fomentar les relacions bilaterals i per treballar en xarxa i en el marc de les institucions europees.

Aquesta actuació multilateral té un doble objectiu complementari. D’una banda, facilitar els intercanvis i els projectes que enriqueixin la gestió quotidiana de la ciutat i, de l’altra, contribuir al debat a favor d’una Europa en què el paper de les ciutats i les autoritats locals sigui reconegut i tingui una veu pròpia.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament manté intercanvis amb nombroses ciutats europees, ja sigui en el marc dels acords de col·laboració o dels agermanament, o en col·laboracions bilaterals que s’estableixen per abordar temàtiques concretes.

Justament en aquesta línia d’actuació s’emmarca la visita que una delegació de l’Ajuntament d’Stuttgart durà a terme a Barcelona amb la col·laboració, entre d’altres, del Consorci Localret.

El programa previst és el següent:

 

Dimecres 13 de setembre

9.30 h.-10.30 h. Superblocks (Barcelona urban model) Ecologia Urbana – Sala Barcelona (Av. Diagonal 240, 2a planta)

12.00 h.-13.00 h. Decidim (Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica. C/ Concepció Arenal 165)

15.30 h.-17.00 h. Fàbriques de Creació (Fabra i Coats. C. de Sant Adrià, 20)

 

Dijous 14 de setembre

10.00 h.-11.00 h. Trobada institucional amb Pau Solanilla, comissionat de Relacions internacionals. (Sala Emprèn, Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries de Barcelona Activa. C/ Llacuna 162)

11.00 h.-11.40 h. Barcelona a la butxaca (Sala Emprèn, Barcelona Activa)

11.40 h.-12.20 h. Localret Estratègia de municipi digital (Sala Emprèn, Barcelona Activa)

12.20 h.-13.00 h. Decode Project (Sala Emprèn, Barcelona Activa)

La presentació del Consorci Localret anirà a càrrec del seu Director General, Andreu Francisco.

Altres activitats

VEURE MÉS