Webinar: Un país digital és un país més segur

 • DATA

  28 Gener, 2021 - 29 Gener, 2021

  09:30 - 10:15

 • LLOC

 • COMPARTEIX

En els darrers mesos tots ens hem familiaritzat amb el teletreball, els sistemes de videoconferència, la formació a través de webinaris, la relació telemàtica amb els altres… I tot això ha afectat les nostres vides, tant en l’aspecte professional com en el personal.

Alguns experts opinen que la pandèmia ha accelerat una transició irreversible cap a l’economia digital. També hi ha qui diu que el procés ha arribat per quedar-se. Cal, per tant, que la vida política i econòmica de la ciutadania s’adapti a unes noves circumstàncies que ja no són locals i presencials, sinó globals i virtuals.

En anteriors diàlegs d’aquest cicle hem debatut aspectes del procés de transformació digital al país. Ens en queda un de molt important: el de la seguretat i la confiança. Afecta els àmbits econòmics i cívics de manera equivalent. Qüestions com la certificació i la identitat digital seran crucials en les relacions entre ciutadans i administracions públiques, ja siguin ajuntaments o ens supramunicipals, ja sigui a l’hora de pagar impostos com a l’hora de votar. Què estan fent les administracions per conferir més seguretat als tràmits telemàtics de la ciutadania?

 • DATA

  28 Gener, 2021 - 29 Gener, 2021

  09:30 - 10:15

 • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS