WomanLiderTIC ’23- IX Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Dones en Xarxa celebra les IX Jornades de Dones Liderant les TIC continuant la línia iniciada en 2015. El col·lectiu pretén reunir i mostrar el talent de les dones d’arreu de l’estat, compartint la seva visió sobre les tendències del sector TIC i establint estratègies per a empoderar-les, com el vuitè decàleg que es va aprovar en la convocatòria de l’any passat de les jornades.

Aquestes novenes jornades #WomanLiderTic volen ser un espai inspirador per a les dones que des de diferents àmbits de la tecnologia poden fer un pas més. Per assolir-ho, es conviden a ponents del conjunt de l’estat, a dones “d’èxit”en el món de la tecnologia, perquè a través del seu exemple, les seves experiències i projectes, serveixin de mirall a altres dones perquè s’animin a liderar projectes en l’àmbit TIC. Perquè si elles comparteixen el seu coneixement, promourem talent, innovació.

Aquestes jornades es realitzaran durant la setmana en la qual a Barcelona tindrà lloc la Smart City Expo, i la Ciutat estarà totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia. Així, es vol fer un pas més enllà i visualitzar les oportunitats que genera específicament a les dones donar a conèixer aquesta visió i experiències i així aprofitar per a crear amb aquestes jornades, un espai més social, on es promogui el paper de les dones i les hi animi a aprofitar aquestes oportunitats, superar les dificultats, i a crear de noves.

Com bé descriu l’eslògan de les jornades: COMPARTIM CONEIXEMENT, GENEREM INNOVACIÓ.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS