X Fòrum de Tecnologies i Innovació

Els canvis que s’han produït amb la tecnologia els darrers 10 anys han estat disruptius en les formes de vida, en les organitzacions, en el funcionament quotidià, en els costums, i també a nivell productiu, de perfils professionals i en la innovació a les empreses. Per fer un repàs a aquests canvis i als avantatges competitius que han aportat a la indústria, es presenta al juny d’aquest any una altra edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació.

L’activitat, que mou cada any entorn 100 persones entre assistents i participants responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca, es celebrarà en format presencial el 21 de juny. Per desè any aquest esdeveniment tindrà lloc amb el doble objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i centres tecnològics i de recerca, així com donar a conèixer projectes innovadors amb un alt component tecnològic. Aquest any, a més, permetrà fer aquesta retrospectiva dels 10 anys de camí i de l’aplicació de les tecnologies en les que s’ha anat centrant el fòrum.

En aquesta ocasió, porta per títol 10 anys de revolució tecnològica. Les persones interessades en participar ja poden formalitzar la seva inscripció per mitjà del web: https://foruminnova.sabadell.cat/inscripcio/

La jornada es divideix en tres parts. En primer lloc, una xerrada temàtica sobre el salt tecnològic d’aquests darrers 10 anys. A continuació un màxim de 15 participants tindran la possibilitat de presentar el seu projecte o oferta de tecnologia associada a l’àmbit del Fòrum davant el públic congregat. Per poder exposar en aquest Marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector, les persones interessades s’han d’inscriure prèviament. La selecció de presentacions es farà d’acord a criteris tècnics i per rigorós ordre d’entrada de les sol·licituds presentades. El termini per fer la inscripció finalitza el 31 de maig.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS