XII Setmana Municipal

Transició energètica, contractació pública i innovació tecnològica

Els propers 29 i 30 de novembre i 1 de desembre, l’ACM organitza la XII Setmana Municipal que tindrà lloc a la sala polivalent del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (29 de novembre) i a través de la plataforma Zoom (30 de novembre i 1 de desembre). Enguany, tractarà sobre la transició energètica dels governs locals, la contractació pública local i la innovació i transformació digital. Per assistir a les jornades, adreçades al personal tècnic de les administracions locals, cal inscripció prèvia.

El dimarts 29 de novembre, la jornada serà presencial, des de les 9.00 del matí fins a les 18.45 hores. Girarà al voltant de la transició energètica, a partir d’intervencions acadèmiques de prestigi i la participació de representants de Comunitats energètiques locals, com cercar des del món local la neutralitat climàtica i l’autosuficiència energètica.

El dimecres 30 de novembre, la jornada serà en línia, a través de la plataforma Zoom i s’iniciarà a les 9.15 fins a les 13.30 h. S’hi tractaran aspectes de la contractació pública, com ara la revisió de preus i el reequilibri de contractes o les instruccions dels poders adjudicadors que no són administració pública (PANAP).

Finalment, el dijous 1 de desembre, la jornada tornarà a ser en línia, a través de la mateixa plataforma i en el mateix horari que el dia anterior. En aquesta ocasió, es parlarà sobre innovació digital i transformació digital, amb temes com ara l’aplicació de la intel·ligència artificial, la gestió de dades i la digitalització dels serveis públics.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS