XIII Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos: Innovando con Inteligencia en las AA.PP

La tretzena edició del CNIS, considerat el Congrés referent en innovació en el sector públic, es durà a terme durant els pròxims 10 i 11 d’octubre a La Nave (Madrid) sota el lema: “Innovant amb Intel·ligència en les AA.PP”.

En aquesta ocasió, Innovació Pública i IA van de bracet. La transformació digital amb l’ús de la noves tecnologies i ara amb l’ús de la intel·ligència artificial, ens han de conduir cap a un canvi cultural, que si ja era necessari en les pròpies organitzacions, avui es converteix en irremeiable per al sector públic que necessitem en el futur. L’obtenció d’una major eficiència i eficàcia en els serveis que s’ofereixen a la ciutadania són la fi última. Però, com aconseguir aquests objectius eludint els riscos que tot això comporta?

Més d’un centenar d’experts pertanyents a tots els nivells d’administració estaran en el CNIS 2023 per a ajudar a tots els assistents a recórrer aquest camí.

El Director General del Consorci Localret, Andreu Francisco, pronunciarà l’11 d’octubre la ponència: L’Agenda digital dels municipis de Catalunya: una proposta des dels ajuntaments per a impulsar la transformació.

Durant la seva intervenció, el Director General de Localret explicarà l’Agenda digital promoguda pel Consorci que, en aquests moments, ja suma la implicació de més de 80 persones entre els grups de coordinació i de treball.

Així mateix, ja s’hi han adherit més de 190 ajuntaments, incloses 8 de les 10 ciutats amb major població: Barcelona, Terrassa, Badalona, Sabadell, Lleida, Tarragona, Mataró i Reus.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS