XVII Tour Tecnològic @Aslan

Sota el títol «Continuem innovant. Continuem avançant» l’Associació @aslan arrenca al setembre el Tour Tecnològic 2023, un espai de trobada i divulgació tecnològica en cinc grans ciutats, dissenyat per a compartir experiències sobre ciberseguretat, xarxes i connectivitat, digital workspace, infraestructures digitals i núvol híbrid.

Les dates anunciades per a la XVII edició són:

Barcelona > 27 i 28 de setembre
València > 11 d’octubre
Mallorca > 26 d’octubre
Màlaga > 8 de novembre
Santiago > 23 de novembre

Aquesta nova edició del Tour Tecnològic @aslan s’enfocarà en la importància de la ciberseguretat per a la Transformació Digital, les noves maneres de gestionar les infraestructures híbrides i el potencial de la intel·ligència artificial aplicada a la xarxa.

Amb una previsió de més de 2.500 assistents en les cinc ciutats, en aquesta edició es donaran cita destacats fabricants IT internacionals, partners tecnològics regionals i responsables IT del sector públic i privat. L’objectiu principal és brindar respostes als interessos tecnològics manifestats pels professionals del sector, abordar les últimes innovacions i tendències tecnològiques i donar a conèixer les iniciatives que s’estan desenvolupant gràcies als Fons Next Generation EU.

Les infraestructures IT i la seguretat són un pilar fonamental de la Transformació Digital, en la qual tant companyies privades com l’Administració Pública estan cada vegada més immerses. Els responsables IT de grans i petites organitzacions tenen l’oportunitat de liderar la digitalització, i els seus partners tecnològics de proporcionar els serveis i infraestructures necessàries per a afrontar aquest gran repte.

Per a complementar les jornades del Tour Tecnològic, l’Associació duu a terme també els Col·loquis-Esmorzars en els quals es donen a conèixer les prioritats tecnològiques i estratègies de digitalització dels organismes públics de la comunitat.

El Tour Tecnològic @aslan forma part del Pla d’Activitats de divulgació tecnològica de l’Associació per a 2023 i servirà per a avançar algunes de les claus del Congrés ASLAN2024, que s’organitzarà a Madrid els dies 17 i 18 d’abril.

Inscripció oberta.

INSCRIU-TE ARA

Altres activitats

VEURE MÉS