L’any 2020, el Consorci Localret va arribar a un acord amb La Salle – Universitat Ramon Llull amb l’objectiu d’establir una col·laboració estratègica per a la realització d’activitats orientades a la transferència de coneixement en l’àmbit digital a les persones del món local, tant electes com treballadores, i per a l’elaboració de propostes que permetessin accelerar i facilitar el procés de transformació digital dels municipis de Catalunya.

Com a resultat d’aquesta col·laboració, es va elaborar conjuntament un Programa Executiu en Transformació Digital Edició dirigit als ajuntaments, del que s’han celebrat dues edicions, amb molt bona acollida i molt ben valorat per part de tots els equips d’ajuntaments assistents al programa.

 

3a edició del Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis

La formació tindrà lloc cada divendres de 9.00 h. a 18.00 h. del 14 de juny fins al 25 d’octubre de 2024 i se centra en tres eixos bàsics: la implantació d’un model per a la transformació digital dels ajuntaments, l’adquisició de coneixements en l’àmbit de les Smart Cities & Villages i l’aprenentatge de mecanismes per desenvolupar processos d’innovació necessaris per als ajuntaments.

Els assistents que hi participin rebran, a més, un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull i 15 crèdits ECTS.

Si esteu interessats a inscriure-us o obtenir més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Desenvolupament de Talent Corporatiu de La Salle Campus Barcelona trucant al 932902366 o al 609519321. També podeu enviar un correu electrònic a corporate.training@salle.url.edu o contactar amb Localret trucant al 934861430 o enviant un correu a consorci@localret.cat.

Més informació: fitxa PETD 2024

Sessió informativa de la 3a edició del Programa Executiu en Transformació Digital. Edició especial municipis (12.04.24)