Sessió de presentació Digital Impulse Hub i convocatòria ajuts a pimes per a la innovació

 

El Consorci Localret és soci fundador del Digital Impulse Hub (DIH), una aliança impulsada el 2020 per les cambres de comerç, les universitats i l’administració local per ajudar a digitalitzar les pimes i l’administració local de Catalunya, i que va rebre el Segell d’Excel·lència per part de la Comissió Europea el passat any 2022.

A través de la Fundació EOI, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ha publicat la convocatòria dels ajuts a petites i mitjanes empreses per a la innovació, en règim de concurrència no competitiva, per impulsar la seva digitalització en el marc del programa de suport als Digital Innovation Hubs (PADIH) contemplat al component 13 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. El PADIH sorgeix i es planteja en el marc del Programa Europa Digital amb l’objectiu d’aprofitar la capacitat que tenen aquests centres d’innovació digital per dotar les pimes de les eines necessàries per fer front als reptes que es deriven de la transició digital, un objectiu que, a més, es pretén assolir potenciant les sinergies, complementarietats i retorns dels programes i fons nacionals i europeus disponibles per fer-ho.

Les àrees de promoció econòmica dels ajuntaments són coneixedores de la realitat empresarial dels seus municipis i poden identificar aquelles empreses que podrien ser potencials beneficiàries d’aquests ajuts.

Des de Localret hem programat una sessió de presentació en línia el dimecres 14 de febrer a les 10.00 h. on s’explicarà el projecte i es resoldran  totes les qüestions plantejades.