El CNIS 2023 atorga a Localret el premi al millor projecte de ciutat intel·ligent i sostenible i nova agenda urbana per l’estratègia de municipi digital

11/10/2023

La nova presidenta del Consorci, Pilar Díaz, ha recollit el guardó atorgat a Madrid durant la celebració del XIII Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos

La tretzena edició del Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos que celebrat a La Nave de Madrid els dies 10 i 11 d’octubre ha reconegut Localret amb el premi al millor projecte de ciutat intel·ligent i sostenible i nova agenda urbana per l’estratègia de municipi digital. La candidatura del Consorci s’ha imposat a la fase final al projecte La Palma Smart Island del Cabildo Insular de la Palma i al Sistema de Inteligencia Turística de la Diputació de Cadis. El guardó ha estat recollit per la nova presidenta del Consorci, Pilar Díaz, acompanyada del Director General, Andreu Francisco.

El jurat ha valorat la capacitat innovadora que suposa l’estratègia de metamodel així com les propostes de Localret de suport al món local en el seu procés de transformació digital. El Consorci, a més, també ha estat finalista en la categoria de millor model de digitalització per l’Agenda digital dels municipis de Catalunya.

El Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos – CNIS 2023 està impulsat pel Club de Innovación i enguany versa sobre la intel·ligència artificial i la seva aplicació a les administracions públiques.