El consorci Localret passa a teletreballar temporalment

13/03/2020

Davant la situació creada per l’extensió del Coronavirus, com a acció preventiva i d’acord amb les recomanacions del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, com a mesura excepcional a partir del dia 13 de març de 2020, les persones treballadores de Localret han passat a treballar remotament.

L’objectiu d’aquesta mesura és la prevenció i la protecció de les persones treballadores, i garantir la continuïtat del servei als ens locals amb la màxima normalitat possible.

Aquesta circumstància garanteix l’atenció als ens locals de manera telemàtica, i per via  telefònica al 934 861 430 en l’horari laboral habitual: dilluns, dimecres i divendres de 8:30h a 15:00h, i dimarts i dijous de 8:30h a 17:00h. Pel que fa a les reunions, es duran a terme telemàticament excepte les que requereixen la presència física al territori que es desconvocaran.

Una mesura excepcional en un moment crític, per tal de donar continuïtat al servei que presta Localret als ajuntaments, consells comarcals i diputacions del país.