Els participants del curs de ciberseguretat valoren la formació de manera “excel·lent”

04/07/2023

Els assistents remarquen a l’enquesta de satisfacció el bon nivell dels docents i la idoneïtat de la temàtica     

Les persones inscrites a la tercera edició del curs Ciberseguretat, Hacking ètic, pentesting i Seguretat de Computadors organitzat per Localret han puntuat la formació duta a terme durant la primera quinzena de juny de manera “excel·lent”. Mitjançant una enquesta de satisfacció, els participants han puntuat amb un 9,5 de mitjana la docència, alhora que han subratllat el bon nivell dels professorat i la idoneïtat de la temàtica escollida atesos els reptes que afronten les administracions locals en matèria de seguretat de les dades.

L’alumnat, així mateix, també remarca la possibilitat d’habilitar algun espai de workshop per tal d’actualitzar els coneixements adquirits i, en alguns casos, plantegen l’opció d’espaiar una mica més les classes, de forma que no quedin compactades en només vuit sessions.

El III Curs Ciberseguretat, Hacking ètic, pentesting i Seguretat de Computadors va estar organitzat pel Consorci Localret amb el suport de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) entre els dies 5 i 16 de juny, amb set sessions a distància i una de presencial, que es va dur a terme el 7 de juny. La formació va estar dirigida per l’expert en ciberseguretat Genís Margarit i, en total, hi van prendre part 41 professionals de diferents ens locals.