Es comença a oferir el Servei d’Acompanyament de Localret als ajuntaments

30/03/2023

La bona acollida del Servei d’Acompanyament ha fet que durant la primera setmana del llançament arribem a la cinquantena d’ajuntaments, havent de tancar la possibilitat de sol·licitar el servei.

 

El Consorci Localret, després d’una fase pilot prèvia realitzada amb una desena de municipis, llença el Servei d’acompanyament per el procés de transformació digital dels municipis basat en el metamodel de municipi digital.

La missió d’aquest servei és la d’acompanyar als responsables municipals en el procés de transformació del seu poble o ciutat en un municipi digital perquè la seva ciutadania s’hi pugui desenvolupar plenament.

Aquest servei planteja poder construir models aplicables, a cada municipi, basats en el nivell de maduresa digital i el nombre d’habitants amb la finalitat d’establir un model digital al qual aspirar i la definició d’un full de ruta i unes accions per anar avançant en el procés de transformació digital.

El servei inicialment s’oferirà a una cinquantena d’ajuntaments amb una població de menys de 10.000 habitants. L’objectiu és anar ampliant el nombre d’ajuntaments usuaris del servei en el de manera progressiva.

La bona acollida del Servei d’Acompanyament ha fet que durant la primera setmana del seu llançament arribem a la cinquantena dels ajuntaments establerts per tal de poder posar en marxa el servei.

Si el vostre ajuntament té interès a rebre més informació i passar a formar part de la ‘llista d’espera’, envieu-nos un correu electrònic a consorci@localret.cat.