La Comissió Europea amplia 8 mesos el termini per finalitzar la instal·lació i posada en funcionament de les xarxes WiFi4EU

06/05/2020

Com a conseqüència de la situació provocada pel COVID-19, que afecta a municipis i regions de tot Europa, l’Agència Executiva d’Innovació i Xarxes (INEA), d’acord amb la Comissió Europea, ha decidit concedir una ampliació del termini d’instal·lació als beneficiaris de la iniciativa WiFi4EU de les primeres tres convocatòries, per tal de permetre a tots els municipis finalitzar els seus projectes.

Així, el període inicial d’implementació de 18 mesos concedit per finalitzar i declarar la instal·lació i el funcionament de la xarxa WiFi4EU, s’amplia per un període de 8 mesos addicionals.

Pel que fa a la quarta i última convocatòria, programada pel passat 17 de març, recordar que aquesta va ser ajornada per la Comissió europea en considerar que la situació generada pel coronavirus no garantia la igualtat d’oportunitats a tots els municipis.

Per a més informació: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/extension-installation-time-wifi4eu-beneficiaries