La Salle – Universitat Ramon Llull i el Consorci Localret organitzen el 6 d’abril una sessió informativa sobre la II edició del Programa Executiu en Transformació Digital per a municipis

27/04/2022

Amb motiu de l’organització de la segona edició del Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis, a partir del 6 de maig vinent, el Consorci Localret i La Salle – Universitat Ramon Llull organitzen una sessió informativa prèvia amb la finalitat d’aprofundir en el desenvolupament i objectius del programa, aclarir possibles dubtes i facilitar tota la informació que sigui d’interès per a qualsevol persona que desitgi cursar el PETD

La jornada tindrà lloc el dimecres 6 d’abril de 12.00 h. a 13.50 h. i es podrà participar de manera telemàtica o presencial seguint el següent programa:

– 12.00 Apertura
Josep Miquel Piqué – Director Àrea Empreses i Internacionalització – La Salle URL Campus Barcelona
Andreu Francisco – Director General Consorci Localret

 

– 12.15 Presentació del programa de formació: PETD edició municipis, La Salle URL ,Localret 2a edició
Carles Izquierdo – Director Acadèmic del Programa

 

– 12.35 Experiències de la 1a edició del programa, 2021
Ajuntament d’Esplugues del Llobregat

 

– 12.50 Dubtes i consultes dels assistents sobre la 2ª edició del PETD edició municipis, La Salle URL, Localret

 

– 13.00 Presentació del metamodel de municipi digital
Introducció de Josep Miquel Piqué i Andreu Francisco

 

– 13.15 Detall del contingut del document del metamodel de municipi digital
Carina A. Rapetti – Doctoral Researcher Innova Institute La Salle URL i coordinadora d’execució del document del metamodel de municipi digital

 

– 13.35 Dubtes i consultes dels assistents a la sessió

 

– 13.40 Tancament Andreu Francisco i Josep M. Piqué

 

– 13.50 Fi de la sessió

 

 

En aquesta sessió també es farà una presentació del metamodel de municipi digital, elaborat pel Consorci Localret amb el suport de La Salle – Universitat Ramon Llull i d’un equip d’experts del món local en ciutats digitals.

Com a novetat de la segona edició del PETD, enguany es podran constituir grups d’ajuntaments mixts, de manera que serà possible cursar-lo combinant en un mateix equip persones de dos o tres ajuntaments diferents.

Per prendre part de la sessió formativa, tan sols cal emplenar el formulari adjunt, indicant si es vol assistir en línia o bé presencialment. Posteriorment, s’enviarà un correu electrònic als inscrits amb l’enllaç telemàtic o l’adreça física en funció de l’opció triada.

Així mateix, per inscriure’s al Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis o obtenir més informació, només cal adreçar-se a l’àrea de Corporate Talent Development de La Salle Campus Barcelona al telèfon 932 90 24 54 o al 609 51 93 21. També es pot contactar al correu electrònic corporate.training@salleurl.edu, o bé amb Localret al telèfon 934 86 14 30 o a l’adreça de correu consorci@localret.cat.

Formulari d’inscripció a la sessió formativa:

https://forms.office.com/r/6yyS0X1XyH

Programa PETD 2022:

Fitxa_PETD_2022.pdf (localret.cat)

Més informació:

Programa Ejecutivo en Transformación Digital I La Salle-URL (salleurl.edu)