L’Assemblea del nou Localret

25/11/2021

Aquest 23 de novembre s’ha celebrat l’assemblea general del Consorci Localret. A la mateixa, vam comptar amb la presència en l’acte inaugural dels representants de l’ACM i la FMC, i a la cloenda amb la intervenció del vicepresident de la Generalitat.

Una assemblea que va fer balanç de la feina feta en el que portem de mandat, i on es va presentar la proposta del nou servei d’acompanyament als ajuntaments per a la transformació digital dels seus pobles i ciutats.  Un servei del que se’n començaran a fer pilots aquest mes de desembre, i que aspirem a poder oferir abans de l’estiu de l’any vinent. Aquest servei està basat en el treball realitzat des de Localret, el darrer any, amb el suport de La Salle Barcelona i d’un equip d’experts de ciutats del nostre país. I que comportarà la creació de la figura dels agents de territori de Localret. Unes persones que aspirem esdevinguin els referents en l’àmbit digital per als càrrecs electes i treballadors dels nostres municipis.També es van aprovar els pressupostos per al 2022 que consoliden el creixement que van tenir aquest darrer any. Un creixement basat en la més feina que s’està fent i es farà, com són: les col·laboracions amb les diputacions de Barcelona, Lleida i Girona, les compres agregades de serveis de telecomunicacions o els nous acords marc per facilitar l’accés a solucions digitals que s’estan començant a generar. Una dinàmica que ens portarà a reforçar la nostra organització per tal de poder desplegar el nou projecte.

Uns pressupostos pensats per al nou Localret. Un ens que amb la nova estratègia aprovada l’any 2020 ja ha començat a aportar més valor públic als seus membres. I que amb la proposta del nou servei d’acompanyament, aspirem a convertir-nos en el soci imprescindible dels ajuntaments per a la transformació digital dels seus municipis.

Una assemblea general on hem informat que el proper mes de desembre estarem ja a la nova seu. Unes oficines de dimensions més petites, però connectada amb l’ecosistema d’emprenedoria i innovació del Tech Barcelona. També vam presentar la nova imatge del Consorci, i vam donar el tret de sortida a la celebració del 25è aniversari. Vint-i-cinc anys al costat del món local. Vint-i-cinc anys al servei del ajuntaments del nostre país.