Localret publica la consulta preliminar dels acords marc de ‘backup’ i de programari de disseny assistit per ordinador i disseny d’infraestructures i de sistemes d’informació geogràfica, que s’afegeixen als ja actius de subministrament i manteniment de programari de Microsoft i d’aplicacions ofimàtiques corporatives al núvol

07/04/2022

Des del 31 de març ja es pot visitar al portal de contractació pública de Localret la consulta preliminar endegada pel Consorci relativa als acords marc de backup (còpies de seguretat) i de programari de disseny assistit per ordinador (CAD) i disseny d’infraestructures i de sistemes d’informació geogràfica (GIS). L’objectiu de la mesura és convidar les empreses del sector perquè ens ajudin a preparar correctament la licitació dels contractes plantejats i que, en darrera instància, s’oferiran als ajuntaments i resta d’administracions locals adherides al consorci.

Les companyies interessades a participar-hi tenen fins al 14 d’abril per oficialitzar les seves aportacions.

Les dues consultes preliminars s’afegeixen als darrers dos acords marcs elaborats per Localret i que ja es troben plenament operatius. Es tracta del referent al llicenciament de programari Microsoft i VMware i del d’aplicacions ofimàtiques corporatives al núvol en la modalitat de subscripció. En ambdós casos, els ens locals adherits al consorci que optin per contractar aquests serveis mitjançant els acords marc impulsats per Localret es beneficien de la simplificació del seu procés de tramitació i d’una possible millora en la competitivitat dels preus finals.

 

Més informació:

Acord marc de programari de disseny assistit per ordinador (CAD) i disseny d’infraestructures i de sistemes d’informació geogràfica (GIS)

Acord marc de serveis gestionats de backup

Tràmits Localret