Nou municipis aprofundeixen en la transformació digital amb el suport de La Salle-URL i Localret

10/04/2021

Amb el propòsit d’oferir als municipis catalans eines que facilitin el seu procés de transformació digital, La Salle Campus Barcelona i Localret vam inaugurar el passat 9 d’abril la primera edició del Programa Executiu en Transformació Digital – Edició Especial Municipis, en el qual hi participen equips dels ajuntaments d’Esplugues de Llobregat, Granollers, Lleida, Matadepera, Mataró, Montcada i Reixac, Sant Cugat del Vallès, Sitges i Terrassa.

El Programa Executiu en Transformació Digital s’ha inaugurat a La Salle Campus Barcelona amb les places exhaurides i la participació de tres representants per municipi amb perfils complementaris: un responsable polític, un gerent i un tècnic expert en TIC. Així, las diferents àrees de responsabilitat dels ajuntaments podran treballar en paral·lel en el procés de digitalització dels seus municipis, donat que el programa garanteix la formació d’equips capaços de liderar, planificar i executar la transformació digital dels municipis.

Als representants dels nou ajuntaments que participen en aquesta primera edició del curs, s’hi suma part de l’equip de professionals del Consorci Localret amb l’objectiu d’adquirir nous coneixements i eines que ens permetin acompanyar millor els ajuntaments en la transformació digital dels seus pobles i ciutats.

Aquest programa compta amb el patrocini de Xarxa Oberta de Catalunya i atorga un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull i 15 crèdits ECTS.