Obertes les inscripcions per a la segona edició del Programa Executiu en Transformació Digital per a municipis

27/04/2022

La Salle – Universitat Ramon Llull i el Consorci Localret organitzen per segon any consecutiu el Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis, un curs innovador i específicament adreçat al món local amb l’objectiu de formar equips d’electes, gerents i responsables TIC per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis.

La formació tindrà lloc cada divendres de 9.00 h. a 18.00 h. del 6 de maig fins al 16 de setembre i se centra en tres eixos bàsics: la implantació d’un model per a la transformació digital dels ajuntaments, l’adquisició de coneixements en l’àmbit de les Smart Cities & Villages i l’aprenentatge de mecanismes per desenvolupar processos d’innovació necessaris per als ajuntaments. Els assistents que hi participin rebran, a més, un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull i 15 crèdits ECTS.

Les dotze sessions de què consta el programa estaran impartides per experts en la matèria com Carles Izquierdo, coordinador del Programa Executiu en Transformació Digital La Salle-URL i expert sènior TIC; Josep M. Piqué, director d’Empresa i Innovació La Salle-URL i president de La Salle Technova, i Andreu Francisco, Director General del Consorci Localret, entre d’altres.

Per inscriure-s’hi o obtenir més informació, només cal adreçar-se a l’àrea de Corporate Talent Development de La Salle Campus Barcelona al telèfon 932 90 24 54 o al 609 51 93 21. També es pot contactar al correu electrònic corporate.training@salleurl.edu, o bé amb Localret al telèfon 934 86 14 30 o a l’adreça de correu consorci@localret.cat.

Més informació: Fitxa_PETD_2022