Programa Executiu en Transformació Digital dels municipis

13/06/2020

L’any passat el Consorci Localret va arribar a un acord amb La Salle – Universitat Ramon Llull amb l’objectiu d’establir una col·laboració estratègica per a la realització d’activitats orientades a la transferència de coneixement en l’àmbit digital a les persones del món local, tant electes com treballadores, i per a l’elaboració de propostes que permetin accelerar i facilitar el procés de transformació digital dels municipis de Catalunya.

El primer resultat d’aquest treball conjunt va ser la celebració d’un cicle de webinars que es va iniciar al juny de 2020 i que tindrà continuïtat durant el present any.

En el marc d’aquesta col·laboració, em plau presentar-vos el Programa Executiu en Transformació Digital en la seva edició especial per a municipis impartit per La Salle – Universitat Ramon Llull. Un programa innovador dirigit al món local amb l’objectiu de formar equips de persones per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis.

El programa de formació és obert a tots els ajuntaments, i es proposa a equips de tres persones per Ajuntament de perfils complementaris: responsable polític, gerència i responsable TIC, per tal de garantir l’èxit dels processos de transformació digital dels municipis.

L’inici del curs està previst per al proper 9 d’abril, i el programa atorga un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull, i 15 crèdits ECTS.

Podeu accedir a la fitxa del programa amb la informació detallada del seu format, continguts i ponents aquí.

Si esteu interessats en saber-ne més, us convidem a posar-vos en contacte amb l’àrea d’admissions de La Salle Barcelona al telèfon 932902419 o per correu electrònic a l’adreça admissions@salle.url.edu, o bé amb Localret al telèfon 934861430 o a l’adreça de correu consorci@localret.cat.