S’estrena el documental ‘Localret, una visió del món local’

17/05/2023

El vídeo, que es pot consultar al canal Youtube del Consorci, recull els testimonis de personalitats vinculades als 25 anys d’existència de Localret

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, que ha tingut lloc aquest dimecres 17 de maig, el Consorci Localret ha estrenat el documental Localret, una visió del món local, on es recull de la mà de nombrosos testimonis els 25 anys de la fundació del Consorci, succeïda el 19 de juliol de 1997.

El vídeo, que es va preestrenar durant la darrera assemblea general de Localret del 12 de novembre de 2022, ja es pot visionar lliurament a través del canal Youtube de Localret (Audiovisual commemoratiu del 25è aniversari del Consorci Localret – YouTube). A banda de repassar els inicis del Consorci, també s’apunten els diferents serveis oferts actualment per Localret, així com els principals reptes de futur que ja s’estan encarant en el camí cap a la transformació digital del món local. La producció del documental s’emmarca en el seguit d’activitats organitzades al llarg del darrer any amb motiu dels 25 anys de la creació del Consorci Localret.