‘Tots som TIC’, la nova secció del ‘Revolució 4.0’ de Catalunya Ràdio amb la participació de Localret

11/10/2022

El Consorci Localret s’ha integrat a la secció Tots som TIC endegada pel programa de transformació digital de Catalunya Ràdio, Revolució 4.0, dirigit i presentat per Xantal Llavina. El nou espai pretén atansar l’activitat del consorci en la seva tasca de suport al món local en el seu procés de digitalització, així com mostrar i compartir les diferents iniciatives endegades en aquest àmbit pels ajuntaments.

La secció Tots som TIC és de caràcter mensual i va iniciar-se el mes de setembre, amb una primera intervenció del director general del consorci, Andreu Francisco, on va explicar què és Localret i què fa al servei dels ajuntaments.

En l’edició del mes d’octubre, l’acompanyaven l’alcaldessa d’Esplugues del Llobregat, Pilar Díaz, i el director de Tecnologia i innovació del municipi, Lluís Just, que van parlar sobre la introducció de la robotització de processos per tal de millorar l’eficiència de l’Ajuntament en tràmits d’alta repetició, en aquest cas, vinculats als expedients de pobresa energètica.

El programa Revolució 4.0 edita dues edicions setmanals, una primera disponible a partir de dissabte al seu web i app, i una segona que també s’emet per FM el diumenge a les 22.00 h.

Recupera les dues primeres seccions del Consorci Localret aquí, amb Andreu Francisco, i aquí, amb l’alcaldessa d’Esplugues del Llobregat, Pilar Díaz.