Introdució

WEBINAR ONLINE: LA CIBERSEGURETAT A L’EMPRESA EN ENTORNS DIFICILS

22/01/2021 @ 09:30 - 14:00 -

Destinataris
Emprenedors, Autònoms / Petita empresa, Mitjana empresa, Grans corporacions, AAPP / Institucions i tota persona interessada en la ciberseguretat a l’empresa.

WEBINAR ONLINE: LA CIBERSEGURETAT A L’EMPRESA EN ENTORNS DIFICILS

Map Unavailable

Data/Hora
22/01/2021
09:30 - 14:00


Curs Cecot Formació: WEBINAR ONLINE: LA CIBERSEGURETAT A L’EMPRESA EN ENTORNS DIFICILS (lacecot.org)

 

  • Objectiu del curs
  • – Ser capaços d’identificar amb seguretat els intents externs d’extreure informació de l’empresa.
    – Interactuar de la manera més segura possible amb qualsevol eina o sistema relacionat amb el tractament de la mateixa que tingui valor per a l’organització.
    – Crear cultura i consciencia del valor de les dades dins de l’empresa, tenint en ment el respecte i la cura necessàries perquè siguem un vector menys efectiu de cara als ciberdelinqüents.
    – Saber identificar amenaces, o falsos positius, i anar amb cura amb totes les nostres dades perquè qualsevol informació, per insignificant que sembli, és molt important per a la nostra empresa.
    – Evitar que, vectors com els processos de negoci, les dades, les aplicacions, els equips informàtics, el personal, els suports d’informació, les xarxes socials, l’equipament auxiliar o les instal·lacions són susceptibles de ser atacats deliberada o accidentalment, amb greus conseqüències per a l’organització, ja siguin econòmiques o reputacionals.