Presentada l’eina informàtica per al seguiment, control i planificació dels contractes públics

26/05/2023

La solució impulsada per Localret permet generar informes de situació i sistemes d’alerta de l’activitat contractual per millorar l’eficàcia en la contractació pública

Localret, juntament amb la companyia Nexus Information Technology SAU i l’Ajuntament de Martorelles (Vallès Oriental), ha presentat la nova eina de seguiment i control dels contractes públics impulsada pel Consorci. La sessió, celebrada dijous 25 de maig en format telemàtic i que va comptar amb més de 480 inscrits, va permetre explicar la nova solució informàtica ideada amb la finalitat de reforçar l’activitat contractual dels ens locals i potenciar la seva eficàcia.

El webinar va estar encapçalat per la salutació del Director General de Localret, Andreu Francisco, i, tot seguit, va ser el torn del cap de l’Àrea de Contractació del Consorci, Joan Bosch, qui va donar detalls de l’acord marc adjudicat i dels objectius d’aquest nou servei. El representant de l’empresa adjudicatària Nexus Information Technology SAU, Luis Jiménez, va atansar les principals funcionalitats de l’eina informàtica, que permet, entre d’altres, la generació d’indicadors i/o informes de situació de l’activitat contractual, facilitant així la presa de decisions estratègiques i la millora de l’eficiència i eficàcia en la contractació pública; la generació automatitzada d’avisos predefinits com, per exemple, de finalització del contracte, així com d’alertes de riscos contra la integritat de la contractació pública, entre més.

Finalment, abans d’entrar en el torn de preguntes, el cap de Contractació de l’Ajuntament de Martorelles, Adrià Soler, va compartir l’experiència del seu consistori amb la solució informàtica adjudicada. La sessió ja està disponible al web i canal Youtube del Consorci Localret.

 

Més informació:

Acord marc

Vídeo de la sessió

Presentació Localret

Presentació NEXUS INFORMATION TECHNOLOGY SAU (Cat)

Presentació NEXUS INFORMATION TECHNOLOGY SAU (Cast)